PINO edukativne kocke-blokovi 100 komada

Kategorije: , Uzrast: SKU: 8477
Dostupnost: Na stanju
Brend:

2,131.00 RSD

Edukativne kocke-blokovi

Ovo je jedna od „najuniverzalnijih“ drvenih igračaka, zato što se njome mogu igrati deca različitih uzrasta.

U svakoj fazi razvoja, ovakve kocke-konstruktori pružaju detetu različite mogućnosti za igru i otkrivanje sveta koji ga okružuje – razlikovanje boja i geometrijskih oblika,  razvoj fine motorike, osećaja za prostor, ravnotežu, planiranje i logiku.

Prvi korak ka otkrivanju geometrijskih oblika jeste igra malog deteta sa konstruktorima čiji elementi predstavljaju različite geometrijske oblike. Građenje ovakvim materijalom omogućava detetu da otkrije razliku između valjka i kocke, kvadrata i piramide i tako dalje.

Kada vaš mališan dovoljno istraži elemente i shvati da njima može praviti razne kreacije iz svog okruženja ili mašte – igra je tek počela. Tada ga podstaknite da konstruiše kuće, mostove, zamkove, vozove…

Za uzrast: 12+ meseci

Uporedi

Dodatna vrednost ovih kocki su ilustracije slova i brojeva koje će vašeg mališana spontano uvesti u svet slova, reči, brojki i brojanja. 
Na početku igre nemojte insistirati na nazivima pojedinih geometrijskih oblika. To će dete naučiti kasnije. Dovoljno je da gradi, ispituje, posmatra, uočava sličnosti i razlike.
Pre nego što napravi svoju prvu „građevinu“ , vašem detetu će sasvim zanimljiva zabava i izazov biti ubacivanje elemenata kroz otvore na poklopcu kutije.

Ovaj set se sastoji od 100 drvenih elemenata. Napravljen je od kvalitetnog drveta i boja na vodenoj bazi.

Još uvek nema preporuka.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu da ostave preporuku.