CUBIKA drvena razvojna igračka SAOBRAĆAJ – 30 elemenata

Kategorija: Uzrast: SKU: 13883
Dostupnost: Na stanju
Brend:

2,280.00 RSD

Ovo je igračka za male radoznalce koji vole da se igraju sa alatom. Vežbajući kucanje na ovaj način, dete će vežbati svoje prstiće i pažnju, graditi raskrsnice, raspoređivati vozila i naučiti osnovne pojmove vezane za temu saobraćaja, što je takođe veoma korisno.

Svaki drveni element sadrži rupicu kroz koju ekser treba da prođe, a zadatak deteta je da ga čekićem ukuca u plutu, na proizvoljno mesto na tabli. Vrh ekserčića se u toku kucanja nalazi duboko u drvenom elementu i uz pravilno igranje, nema načina da povredi dete. 

Podloga od plute je meka i dete može samo da izvuče ekser iz nje, oslobodi drvene elemente, slaže ih  svaki put na drugo mesto, gradeći novu sliku svoje saobraćajne priče.

Zbog igre sa sitnim predmetima koji se mogu smatrati za opasne po decu, igra zahteva nadzor i pažnju odraslih.

……………………………………………………..

Kvalitetno drvo iz karpatskih šuma, fino obrađene ivice i eko boje sigurne za zdravlje dece, pružaju dugotrajnu i bezbrižnu igru. RAZVOJNA IGRAČKA SAOBRAĆAJ sadrži ukupno 30 elemenata i sadrži praktičnu kutiju za odlaganje i čuvanje.

Za uzrast: 3–4 godine

Uporedi

 

 

 

 

 

Pored drvenih elemenata u obliku autića, saobraćajnih znakova, parking mesta…  RAZVOJNA IGRAČKA SAOBRAĆAJ sadrži i drveni čekić i male ekserčiće kojima elemente treba da pričvrsti na tablu od plute.
Evropski brend Cubika stvara profesionalno dizajnirane igračke, prilagođene dečijim interesovanjima i potrebama, s ljubavlju i posvećenošću koja se ogleda u svakoj od njih.

Još uvek nema preporuka.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu da ostave preporuku.